Лунен хороскоп – денят забранява гладуването, татуирането

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.51 ч. Залязва в 05.19 ч. Изгрява в 20.27 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Разговорите с дарители и влиятелни личности дават мечтания резултат  за родените в Козирог и Риби. Родените в Дева, Телец и Рак да си купят козметични продукти. Ще останат доволни. Родените в Стрелец, Дева и Козирог да запазят спокойствие на работното място.

[ad id=“225664″]

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Общуването с жените в семейството ще оправи настроението на всички без родените в Скорпион.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са дръзки и когато пораснат – агресивни. Трябва да обърнете внимание на физическото им развитие. Ще са добри физици или химици.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Денят забранява да гладувате и да започвате диета. Татуирането и полагането на постоянен грим са забранени. Съветвам ви да прекарате повече време на чист въздух.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.
Автор: Светлана Тилкова- Алена


image0 (9K)