Лунен календар на Алена за 9 ноември

Луната е в Стрелец. Изгрява в 08.41 ч. Залязва в 18.41 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Обогатете се с нови, полезни знания. Завършете вече започнати занимания, без родените в Риби. Добри приходи от овощарство, отглеждане на цветя, градинарство и животновъдство ще имат родените в Телец, Козирог и Рак.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Почистете дома си, ако сте родени в Телец, Дева и Рак. Позволете си обилна и разнообразна храна, особено ако сте родени в Телец.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са емоционално нестабилни, но притежаващи невероятен чар. Научете ги да контролират действията си. Ще са добри режисьори, кинооператори, драматични артисти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: За нервите ви е полезно да пиете липов чай с мед и малко лимонов сок. Татуирането и полагането на постоянен грим са забранени. Епилацията е позволена.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на черния дроб, кръвопреливането, донорството, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)