Лунен календар на Алена за 7 декември

Луната е в Стрелец. Изгрява в 07.30 ч. Залязва в 17.17 ч. Фаза – новолуние, което настъпва в 09.21 ч. Лунният ден преминава от 29-и в 30-и с изгрева й и в 1-и с настъпване на новолунието. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Ще имате успех при продажбата на козметични продукти. Всички с изключение на родените в Риби, Рак и Скорпион да направят дългосрочните си планове.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Ако днес миете прозорци, не че му е времето, прибавете няколко капки спирт, за да добият перфектна прозрачност. Родените в Дева, Рак и Козирог могат да си закупят ново жилище, ако е дошъл денят да го сторят и организират нотариалното му прехвърляне, но в края на деня заради приключващото ретроградно движение на Меркурий.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще притежават силно изявено честолюбие. Те могат да се превърнат в борци за човешките права, за чистотата на природата, духовни водачи или водачи на секта.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: При грижа за кожата на лицето са ефективни процедурите, свързани с повърхностното й почистване, заради опасност при дълбинното да се прояви алергия. Не прекалявайте с алкохола.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на черния дроб, кръвопреливането, донорството, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)