Лунен календар на Алена за 6 ноември

Луната преминава от Везни в Скорпион в 15.02 ч. Изгрява в 05.22 ч. Залязва в 16.59 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: На работното място се възползвайте от съветите на компетентни хора, ако сте родени в Рак, Козирог и Везни. Бъдете по-търпеливи, ако сте родени във Везни и Рак. Девизът на деня е „Умереност, спокойствие, ред“.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не се разхождайте по тъмни или слабо осветени улици и местности. Направете покупки на домакински уреди и кухненски прибори, особено ако сте родени в Овен, Близнаци, Стрелец и Лъв и сте ги планирали.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще се стремят към себеусъвършенстване. Насочете ги към формите и изкуството. Ще са отлични скулптори и архитекти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Заменете животинската мазнина с растителна. Позволени са татуировките, боядисването на коса и сешоар, както и масаж на лице и тяло.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)