Лунен календар на Алена за 5 декември

Луната е в Скорпион. Изгрява в 05.23 ч. Залязва в 16.03 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Покупко-продажбата на козметични препарати е много доходна за родените в Дева, Телец и Рак. Обменете нови идеи. Родените в Дева, Телец и Овен и работещи в шоубизнеса ще увеличат своята популярност.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Купете си домашен любимец днес, ако добре и отдавна сте обмислили желанието си, но не забравяйте, че той не е стока, която може да изхвърлите, ако ви е омръзнала.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще се стремят към себеусъвършенстване и желание за познават природата и хората. Насочете ги към формите на изкуството. Ще са отлични скулптори и архитекти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Подложете се на плодово-зеленчуков разтоварващ ден. Намалете приема на алкохол. Татуирането е позволено, позволени са боядисването на коса и сешоар.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)