Лунен календар на Алена за 31 декември

Луната преминава от Везни в Скорпион в 03.22 ч. Изгрява в 02.09 ч. Залязва в13.35 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-и в 24-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е добър за делови срещи и за изследователска работа, ако ви привличат неразкритите тайни на света. Съветвам ви да сте внимателни, особено ако сте зад волана и ви предстои дълъг път.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Почистете дома си. Подредете по-различно мебелите, за да се почувствате по-уютно. Ако има противопоставяне от страна на вашите близки, постигнете компромиса преди настъпването на Новата 2019 година.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Умни, способни да планират бъдещето си, но срещащи трудности по отношение на неговата реализация. Научете ги да конкретизират действията си. Научете ги на физически труд. Ще са добри учени.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Полезни са упражнения за подобряване на кръвообращението. Пикантна храна могат да си позволят всички, чиито стомах и черва не са прекалено чувствителни. Забранени са антицелулитната терапия и пилингът.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)