Лунен календар на Алена за 29 декември

Луната е във Везни. Залязва в 12.37 ч. Не изгрява. Фаза – последна четвърт. Лунният ден продължава да бъде 22-и. Управител на деня е Сатурн. Цвят – виолетов. Минералите на деня са – оникс и малахит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Ако се занимавате със собствен бизнес, ще спечелите, като оборудвате компютрите си с по-нова и съвременна специализирана програма, а счетоводителите – с най-новите счетоводни програми. Обновете облика на вашия офис. Бъдете гъвкави и прозорливи, ако искате да привлечете към себе си нови партньори.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Вечерта си създайте приятни емоции. Отидете на дискотека, концерт или ресторант, ако сте се подготвили за новогодишната вечеря у дома или при приятели и сте дали вашия принос при пазаруването.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат повишен интерес в областта на литературата. Приучвайте ги да четат още в ранното им детство. Биха били добри писатели или библиотекари.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранени са пилингът и антицелулитната терапия. Разрешени – епилация, маникюр, педикюр.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на бедрата, пикочния мехур и бъбреците, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)