Лунен календар на Алена за 27 ноември

Луната преминава от Рак в Лъв в 10.35 ч. Залязва в 11.31 ч. Изгрява в 21.21 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Ако се занимавате с туризъм, пуснете рекламни диплянки. Купете си днес дрехи или вещи от кожа, може и от еко кожа, ако сте го планирали. Всички с изключение на родените в Рак Риби и Скорпион се радват на успех в начинания, свързани с научна работа.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не се отклонявайте от обичайния си начин на живот. Откажете се от нетипични за вас развлечения и приключения.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Общителни, с привличащ околните чар и сърдечност. Създадени са да творят музика и да танцуват. Насочете ги в тази област.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранено е посещението на сауна и солариум, особено ако имате проблеми с гърдите. Подложете се на разтоварващ хранителен режим.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)