Лунен календар на Алена за 27 декември

Луната е в Дева. Залязва в 11.34 ч. Изгрява в 22.43 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е идеален за научни открития. Обърнете се за помощ и съвет към началника си и към високопоставени лица, особено ако сте заслужили доверието им и сте получили отговорна задача. Ако сте планирали покупката и продажбата на офис техника, този ден е подходящ за целта.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Купете си битова техника, ако покупката е планирана, но се посъветвайте какво да изберете. Не се подвеждайте по високата цена, която не е гаранция за качество.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Общителни, с привличащ околните чар и сърдечност. Създадени са да творят музика и да танцуват. Насочете ги в тази област.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Ще ви се отрази добре посещение на сауна. Маникюрът и педикюрът, направени днес, ще издържат дълго.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)