Лунен календар на Алена за 26 ноември

Луната е в Рак. Залязва в 10.36 ч. Изгрява в 20.13 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е идеален за срещи и създаване на сдружения, за разрешаване на важни въпроси, но не и за родените във Везни и Овен. Родените в Лъв да очакват финансови постъпления.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Родените в Дева, Телец и Скорпион имат шанса да оправят личните си отношения. Включете в менюто си плодови салати, орехи, тестени изделия.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са самостоятелни и упорити, с нетрадиционно мислене. Ще се справят идеално в областта на рекламата, дистрибуторството на стоки чрез нови методи на представяне, дизайнерството в областта на опаковките.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Подстрижете косите си, ако искате да забавите растежа им. Изключете приема на тонизиращи и засилващи имунната система средства, ефектът ще е обратен. Забранена е терапията за дълбинно подхранване на кожата.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)