Лунен календар на Алена за 25 ноември

Луната преминава от Близнаци в Рак в 08.37 ч. Залязва в 09.34 ч. Изгрява в 19.11 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и с изгрева й. Управител на деня е Слънцето. Цветовете на деня са оранжев и жълт. Минерали – цитрин и кехлибар.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Може да натрупате средства от самостоятелна дейност, най-вече за родените в Стрелец. Денят е благоприятен за строителство и архитектурно творчество. Склонни сте към пристрастна оценка, която ще доведе до пропуски и грешки и ще се превърне в повод за сериозни проблеми в деловите отношения.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Вечерта си позволете, стига да искате, обилно хапване. Денят е идеален за избор на нов стил в поведението. Пазете се от преумора. Избягвайте напрежението. Проявете разбиране към другите хора.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Необходими са им силни партньори, които да са тяхната опора в живота. Прекалено  ревниви са заради собственическото си чувство и страх да не загубят човека до себе си. Сред тях има добри лечители.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранени са пластичните операции на гърдите, както и солариумът, почистването на лице и пилингът. Не започвайте диета.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)