Лунен календар на Алена за 22 декември

Луната преминава от Близнаци в Рак в 18.28 ч. Залязва в 07.13 ч. Изгрява в 16.56 ч. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 19.49 ч. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и с изгрева й. Управител на деня е Сатурн. Цвят – виолетов. Минералите – оникс и малахит.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: В първия работен ден на годината ще победите вашите неприятели и съперници, ако говорите и подбирате правилните изрази, с които да наложите мнението си. Сполучливи са покупките и продажбите на предмети на изкуството, ако искате да обогатите дома си с нещо ново. В обществената дейност ще жънат успехи родените в Телец и Везни.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Покупката на аксесоари за дамски дрехи, мебели и аудиовизуална техника за дома е успешна. Възможни са скандали с любимите хора, които сте в състояние да избегнете.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще обичат да подражават на другите. Умението да имитират може да прерасне в артистичен талант. Научете ги да бъдат естествени и да не живеят чрез постоянно подражателство.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Дискретен грим и дрехи с пастелни тонове ще подчертават фигурата ви. Забранена е терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)