Лунен календар на Алена за 20 декември

Луната преминава от Телец в Близнаци в 16.34 ч. Залязва в 04.52 ч. Изгрява в 15.23 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят не е добър за покупка и продажба на мебели, особено за родените в Стрелец. Не се захващайте с нищо трудно или изискващо продължително време за осъществяване, ако сте родени в Овен, Близнаци или Везни.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ:От нищо ще избликва агресия в днешния ден. Не злоупотребявайте с алкохол. Мерете си думите. Мислете, преди да говорите.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са непоколебими в своите възгледи и упорити във всичко, което правят. Добре е да ги научите да виждат голямата цел, защото ще са склонни да се разпиляват. Ще са отлични философи и теоретици.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Фотоподмладяване на лице, парна баня и масаж на раменния пояс и ключиците са забранени. Подстригването е разрешено.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)