Лунен календар на Алена за 18 декември

Луната преминава от Овен в Телец в 11.36 ч. Залязва в 02.38 ч. Изгрява в 14.17 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Ще имате успех при продажбата на козметични продукти. Всички с изключение на родените в Риби, Рак и Скорпион да направят дългосрочните си планове.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Ако днес миете прозорци, прибавете няколко капки спирт, за да добият перфектна прозрачност. Родените в Дева, Рак и Козирог могат да си закупят ново жилище, ако е дошъл денят да го сторят.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Лесно податливи на внушение хора. Могат както да се вдъхновят, така и да се подчинят на чужда воля. Научете ги да бъдат смели и да взимат сами решения. Ще са добри създатели на театрални костюми, оформители на сцени и каскадьори.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Сложете си бижу от планински кристал, който чисти отрицанието, отнема стреса и алергичните реакции. Коламаска за жени, електроепилацията и почистването на вежди са позволени. Студеното къдрене е забранено.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)