Лунен календар на Алена за 14 декември

Луната е в Риби. Изгрява в 12.30 ч. Залязва в 23.34 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 7-и в 8-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: От вас зависи да промените изцяло живота си и да го превърнете в низ от успехи. Не допускайте лошо настроение в края на годината да съсипе отличните възможности, които ви подарява Съдбата на Коледа.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: На обилната трапеза отделете малко място и за вегетарианска храна.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са свръхемоционални. Най-важният им житейски урок е да се научат да контролират чувствата си. Научете ги да възприемат живота и света и отстрани. Те ще са отлични актьори, певци дори и ако са непрофесионалисти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Избягвайте натоварването на краката си, ако страдате от разширени вени. Забранен е приемът на алкохол и упойващи средства заради опасност от алергии и пристрастяване. Позволен е масажът без избелващи средства.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)