Лунен календар на Алена за 11 декември

Луната преминава от Козирог във Водолей в 01.39 ч. Изгрява в 10.52 ч. Залязва в 20.38 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Благоприятно е обогатяването с нови знания, лесно се помнят. Денят позволява да работите пълноценно. Изисква съсредоточаване и концентрация на мисълта. Всички, които се занимават с търговия на пчелен мед, ще имат успех.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Поправете повредените дрехи. Самотата ще ви е от полза. Вечерта отделете няколко свободни минути и се усамотете.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще притежават големи интелектуални способности и желание да знаят всичко. Поддържайте този интерес в тях. Ще са добри педагози и преводачи.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Направете един разтоварващ ден, пречистващ от токсините в организма, като подготовка за предстоящите празнични трапези. Забранени са полагането на постоянен грим и дермосоникът.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)