Лунен календар за 8 септември

Луната преминава от Лъв в Дева в 17.29 ч. Изгрява в 05.00 ч. Залязва в 19.20 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 27-и в 28-и с изгрева й. Управител на деня е Сатурн. Цвят– виолетов. Минералите – оникс и малахит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Ако композирате, днес ще създадете забележителна творба, което ще ви носи приходи години наред. За изпълнителите този ден носи триумф и добра печалба. Скорпионът и Девата могат да обновят техниката, с която работят.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: От вас зависи да сте в хармония с околните, въпреки че острият ви език и желанието да подреждате и чуждия живот ви вреди на отношенията. Знаете го, но желание за промяна няма.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще се стремят към себеусъвършенстване. Насочете ги към формите и изкуството. Ще са отлични скулптори и архитекти.

[ad id=“236999″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Хапвайте си повече плодове, орехи и тестени изделия. Прекаленият прием на течности вреди на здравето ви. Позволен е масажът на лицето и тялото.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)