Лунен календар за 8 август

Луната преминава от Близнаци в Рак в 07.00 ч. Изгрява в 02.52 ч. Залязва в 18.08 ч. Фаза – последна  четвърт. Лунният ден преминава от 25-и в 26-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят дарява невероятна сила, която трябва да бъде направлявана в положителна насока. Родените в Скорпион ще проведат успешни преговори. Родените в Овен и Везни ще срещнат затруднения при провеждане на делови разговори.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Денят е идеален за изработка на нов стил в поведението. Измиването на прозорците с няколко капки спирт във водата ще им придаде абсолютна прозрачност.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат развита способност да възприемат света и формите. Добре е да се насочат в областта на архитектурата. Имат заложби и в областта на астрологията. Могат да станат архитекти или астролози или да съвместят и двете науки.

[ad id=“263680″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Терапиите за лице са забранени заради съществуваща опасност от алергии. Забранена е терапия против бръчки с лифтинг ефект и стягане и за дълбоко подхранване на кожата.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)