Лунен календар за 31 октомври

Луната преминава от Рак в Лъв в 04.41 ч. Залязва в 13.32 ч. Изгрява в 23.33 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 22-и в 23-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е благоприятен за селскостопанска работа, строителна и минна дейност. Подобряване на материалното положение да очакват представителите на въздушните и водните знаци.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Избавете се от задължителните за вас семейни задължения – чистене и пазаруване, ако сте родени в Близнаци и Дева. Може да ушиете или да си купите дреха. Избягвайте преумората и напрегнатата работа. Проявете разбиране към другите хора.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще бъдат перфекционисти при въвеждане на ред. Биха или отлични собственици на хотели, секретари, деловодители.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Направете си маска на лицето, като използвате козметични продукти, приготвени на основата на растителни екстракти. Забранено е натоварването на кръста и диафрагмата. Подстригването на косите забавя растежа им.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)