Лунен календар за 31 август

Луната преминава от Овен в Телец в 04.30 ч. Залязва в 11.30 ч. Изгрява в 22.47 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 20-и в 21-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Бъдете внимателни и предпазливи по отношение на новите идеи и предложения, които са примамливи, но водещи към проблем, особено ако сте сред родените в Овен, Козирог и Везни. Перспективно делово партньорство могат да създадат и подкрепят с договор родените във Водолей, Лъв и Стрелец. Рибите и Раците да очакват добър доход, ако се занимават с търговия.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Денят е благоприятен за всичко, свързано с домашното огнище. Почистете дома си и го разкрасете с нови мебели или картини, не е нужно да са скъпи. Възможни са конфликти с половинките ви заради стари, но неизпълнени обещания.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Общителни, с привличащ околните чар и сърдечност. Създадени са да творят музика и да танцуват. Насочете ги в тази област.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Здравето и самочувствието ви в този ден са в зависимост от средата, в която се движите. Все още са забранени терапиите за лице и подмладяващите процедури. Позволени са почистване на веждите, маникюр, педикюр.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)