Лунен календар за 30 август

Луната е в Овен. Залязва в 10.27 ч. Изгрява в 22.17 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 19-и в 20-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Авантюристичната ви нагласа изисква логична мисъл и умение да взимате важни решения. Може да поставите началото на членство в клуб и обществена организация с изключение на родените в Лъв и Водолей. За уреждане на важни проблеми се възползвайте от чара си, особено ако сте родени във Везни и Водолей.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Всичко, приготвено от тесто, ще е много вкусно, ако майсторите са сред родените във Везни, Водолей и Близнаци. Купете си нова дреха. Сделка за ново жилище, изповядвана точно в днешния ден, или красива картина са подходяща покупка за родените във Везни и Телец.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са самостоятелни и упорити, с нетрадиционно мислене. Ще се справят идеално в областта на рекламата, дистрибуторството на стоки чрез нови методи на представяне, дизайнерството в областта на опаковките.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Може да направите разтоварващ ден, преди да започнете диета за намаляване на теглото. Намалете приема на течности. Забранени са подмладяващите процедури за кожата на лицето.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)