Лунен календар за 3 август

Луната преминава от Овен в Телец в 22.50 ч. Залязва в 12.33 ч. Не изгрява. Фаза – последна четвърт. Лунният ден продължава да бъде 21-и. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Не бъдете прекалено доверчиви към предложенията, които ви отправят, защото сте податливи на измами и самозаблуда. Пазете се от натоварване с умствена дейност. Въпреки това може да се обогатите с нови знания.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не си позволявайте изясняване на семейните отношения, защото рискувате да си развалите вечерта. Не прекалявайте с харченето на пари за подаръци или задоволяване на ваши капризи, за да впечатлите завистниците около вас.

[ad id=“218001″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Общителни, но и горди и със силно изявен егоцентризъм от първите им съзнателни години. Ако са духовно извисени ще са справедливи и борци за правдата. Ако страдат от духовна нищета ще са високомерни и готови да минат през всеки, за да постигнат своята цел. Научете ги да ценят Човека и Доброто.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Погрижете се за лицето си, като използвате кремове, създадени на билкова  основа. Апаратните терапии за тяло и лице са противопоказни – кожата е свръхчувствителна и податлива на алергии. Разрешено е почистването на вежди, коламаската, педикюрът и маникюрът.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова -Алена


image0 (9K)