Лунен календар за 28 август

Луната преминава от Риби в Овен в 19.34 ч. Залязва в 08.23 ч. Изгрява в 21.23 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Всички договори, сключени в този ден, са несигурни. Добър е за покупкопродажба на хранителни продукти и медикаменти с изключение за родените в Риби, Стрелец и Близнаци. Възможно е отлагане на плановете и връщане към стари намерения и познанства.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не харчете! Направете покупки за дома и семейството само ако са необходими. Не се намесвайте в проблемите на другите хора, ако не ви искат съвет или помощ.

[ad id=“236993″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат заложби да бъдат представители на висшия духовен свят, опознали Вселенската любов, любовта към ближния, или ще се изявят в другата крайност – алкохолици и престъпници, живеещи под постоянните удари на закона.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Денят не е подходящ за електроепилация и коламаска, за лифтинг, филъри и ботокс. Позволен е масажът на лицето без избелващи средства.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова- Алена


image0 (9K)