Лунен календар за 25 септември

Луната преминава от Риби в Овен в 02.03 ч. Залязва в 07.16 ч. Изгрява в 19.53 ч. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 05.52 ч. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Не създавайте нищо ново. Завършете започнатото и това, за което досега не ви оставаше време да приключите. Денят подпомага създаването на приятелски отношения, които могат да прераснат в делови.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Не се ядосвайте без причина. Осигурете си хармония и умереност в поведението. Направете покупка на полезни вещи за дома. Прочетете интересно четиво, особено ако е свързано с вашите интереси, или разтоварващ ви роман.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Характерът им се оформя от начина на живот. Събитията ще ги принудят да мислят за житейските истини. Да се занимават с източните начини за усъвършенстване на тялото и духа. Ще са добри възпитатели и учители.

[ad id=“236999″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Може да направите козметична маска от плодове и да си купите нова козметика. Посетете козметичен салон, но помнете, че са забранени епилациите и подмладяващите процедури за лице, както боядисването и студеното къдрене на косите. Можете само да си направите прическа и маникюр.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)