Лунен календар за 24 септември

Луната е в Риби. Залязва в 06.14 ч. Изгрява в 19.25 ч. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 15-и в 16-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Днес може да рискувате с шанс да спечелите. Имате възможност да отхвърлите важни служебни задачи. Всички могат да разчитат на подкрепа от влиятелни хора.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Гостуване или посрещане на гости ще издигне авторитета ви. У дома се отдайте на творческа работа, стига да имате време за личностното си развитие и не дразните близките си, че вместо да им обърнете внимание, сте се задълбочили в други занимания или в хобито си.

[ad id=“236993″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще обичат да подражават на другите. Умението да имитират може да прерасне в артистичен талант. Научете ги да бъдат естествени и да не живеят чрез постоянно подражателство.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Епилацията е забранена. Полагането на постоянен грим води до алергични реакции около веждите и устните. Направете разтоварващ ден на плодове.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)