Лунен календар за 23 август

Луната преминава от Козирог във Водолей в 19.54 ч. Залязва в 03.34 ч. Изгрява в 18.42 ч. Фаза – първа четвърт Лунният ден преминава от 12-и в 13-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Изпълнението на важните задачи изисква внимание и предпазливост, особено при родените в Дева и Стрелец. Близнаците могат да разчитат на изгодни предложения за работа. Провеждането на конференции ще е успешно за родените в Близнаци, Водолей и Везни.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Денят е подходящ за начало на отпуска или пътуване с изключение на родените в Стрелец. Създава добро настроение и удовлетворение при ежедневните семейни задължения, пазар и готвене.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Добри, отзивчиви и меки по характер, трудно ще правят впечатление. Необходимо им е педагогическо образование. Ще са добри учители и възпитатели.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Не поставяйте начало на диета. Ефектът ще е обратен. Дермосоникът е противопоказан, татуирането – забранено.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)