Лунен календар за 22 август

Луната е в Козирог. Залязва в 02.45 ч. Изгрява в 17.59 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят е подходящ за начало на ремонт или строителство. Родените в Стрелец, Овен и Лъв да използват деня за подготвяне на делови документи. Не са изключени и проблеми с документи, ако не внимават какво подписват и не ги четат в детайли за родените във Водолей, Везни и Близнаци.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Успех в подобряване на семейните отношения ще имат родените във Водолей, Близнаци и Везни. Всички могат да почистят домовете си и да ги подредят по различен начин.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са непостоянни, но и лесно податливи на внушение. Ще могат както да се вдъхновят, така и да се подчинят на чужда воля. Трябва да станат смели и да взимат сами решения. Ще са добри създатели на театрални костюми, оформители на сцени и каскадьори.

[ad id=“236993″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Денят е добър за терапия с минерали. Лечението и ваденето на зъби са забранени. Забранен е масаж и силният натиск на краката, бедрата, прасците, стъпалата.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)