Лунен календар за 21 август

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 07.00 ч. Залязва в 01.59 ч. Изгрява в 17.10 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Търговските сделки са печеливши. Необходимо е да обърнете внимание на добрите предложения, които ще дадат ефект по-късно, особено при родените в Телец, Дева и Козирог. Денят е добър за разпродажба на дрехи и обувки, дори втора ръка, за родените в Козирог, Рак, Риби и Дева.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Добре ще завърши преместване на ново място, в нов дом за родените в Телец, Дева и Козирог.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са устойчиви, упорити и настойчиви в желанието си да помагат на хората. Трябва да получат медицинско или юридическо образование. Ще са отлични лекари, юристи, спасители.

[ad id=“236993″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Рязкото повишаване на апетита ще доведе до бързо напълняване, а преяждането – до намалена активност и потиснатост. Направете разтоварващ ден. Пречистете организма от токсините. Забранен е масажът на краката и стъпалата.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)