Лунен календар за 20 септември

Луната преминава от Козирог във Водолей в 02.51 ч. Залязва в 02.20 ч. Изгрява в 17.20 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят носи приходи на всички, занимаващи се с търговия. Подходящ е за решителни действия. Възползвайте се изцяло от помощта на роднини или приятели. Да очакват проблеми с документи всички, които не са били внимателни при попълването на финансови формуляри.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Тези от вас, които имат готовност, съветвам днес да се преместят в нов дом. За всички хора денят е идеален за отхвърлянето на домашни задължения, които им се струват досадни и без угризения постоянно отлагат.

[ad id=“236993″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Лесно податливи на внушение, могат както да се вдъхновят, така и да се подчинят на чужда воля. Научете ги да бъдат смели и да взимат сами решения. Ще са добри създатели на театрални костюми, оформители на сцени и каскадьори.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: В нанасянето на грим е позволено всичко – по-ярките цветове, изразителните акценти. Забранено и татуирането. Забранен е масажът на краката и стъпалата и особено силният натиск при масаж на краката, бедрата и прасците.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)