Лунен календар за 19 октомври

Луната преминава от Водолей в Риби в 23.19 ч. Залязва в 02.02 ч. Изгрява в 16.29 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал – ахатът.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Денят подтиква към работа и изисква съсредоточаване във всяко действие, ако сте родени в Дева, Скорпион, Козирог и Риби. Дръжте в тайна новите си планове и идеи, особено ако сте родени в Дева. Успехът е с всички, които се занимават с риболов или продажба на рибни продукти и консерви.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Лекарствени средства за домашната аптечка могат да закупят родените в Дева, Телец, Скорпион и Водолей. Ще направите впечатление, като проявите творчество, родено от вашите фантазии, ако сте родени в Риби и Рак.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са устойчиви, упорити и настойчиви в желанието си да помагат на хората. Трябва да получат медицинско или юридическо образование. Ще са отлични лекари, юристи, спасители.

[ad id=“263680″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Ако имате проблеми с дишането при спортуване, направете си чай от брезов цвят. Не бива да започвате диета. Дермосоникът е забранен.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)