Лунен календар за 18 август

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 19.44 ч. Залязва в 00.07 ч. Изгрява в 14.20 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 7-и в 8-и с изгрева й. Управител на деня е Сатурн. Цвят – виолетов. Минералите – оникс и малахит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Благоприятен е за интелектуални занимания за родените в Овен, Близнаци, Лъв и Водолей. За всички знаци с изключение на родените в Близнаци денят е подходящ за правни консултации.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Имате възможност да оправите семейните си отношения, особено за родените в Овен, Лъв, Близнаци и Везни. Ако са необратимо съсипани, денят е подходящ да вземете решение за раздяла и развод.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са свръхемоционални. Най-важният им житейски урок е да се научат да контролират чувствата си. Научете ги да възприемат живота и света и отстрани. Те ще са отлични актьори, певци дори и ако са непрофесионалисти.

[ad id=“236993″]

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранена е антицелулитната терапия, не е позволено полагането на постоянен грим. Позволено е лечението и ваденето на зъби.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)