Лунен календар за 14 август

Луната преминава от Дева във Везни в 07.57 ч. Изгрява в 09.55 ч. Залязва в 22.35 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 3-и в 4-и с изгрева й. Управител на деня е Марс. Цветът на деня е червеният. Минералите – яспис и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Възможни са недоразумения с колегите, началниците или подчинените, ако сте родени в Козирог, Везни, Овен или Рак. Стига да искате, се обърнете към свои приятели, които ще ви направят съвсем нови и неочаквани предложения за работа. Може да разчитате на успешни разговори за спонсорство.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Пригответе се за конфликти с половинките си заради стари обещания, особено ако сте родени в Овен, Козирог и Рак. Лъвът може да посреща гости и да води спокойни разговори за ежедневни проблеми със своите съседи. За всички знаци денят е подходящ заразместване и пренареждане на мебелите в дома.

[ad id=“236999″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са талантливи учени. Ще могат да демонстрират плодовете на своя труд. Научете ги да са точни и целенасочени. Ще са добри дизайнери и учители.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Разпределете разумно времето си за работа и почивка, нуждаете се от достатъчно сън. Подстригването е забранено. Позволени са терапиите за лице.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)