Лунен календар за 13 септември

Луната е в Скорпион. Изгрява в 11.01 ч. Залязва в 22.05 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и с изгрева й. Управител на деня е Юпитер. Цветовете на деня са вишневият и червеният. Минералите – планински кристал и рубин.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Пазете се да не ви подведат. Ще провалите работата и плановете си до края на годината, ако си позволите да бъдете непредпазливи. Амбицията и желанието ви да прехвърлите на някого проблемите и отговорностите си ще ви създадат неприятности, особено ако сте родени в Козирог, Рак, Овен и Везни. Всяка законна дейност ще ви донесе успех.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Мъжете могат да проявяват неочаквана агресия, която да прерасне във физическо насилие. Съветвам ги в днешния ден да не пият алкохол. Последствията ще са неприятни за всички.

[ad id=“218001″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще притежават големи интелектуални способности и желание да знаят всичко. Поддържайте този интерес в тях. Ще са добри педагози и преводачи.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Пилингът и татуирането са забранени. Направете разтоварващ ден след края на диетата. Полезни са процедурите за изчистване на организма. Епилацията, маникюрът и педикюрът за разрешени.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не
са животоспасяващи.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)