Лунен календар за 13 август

Луната е в Дева. Изгрява в 08.42 ч. Залязва в 22.03 ч. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и с изгрева й. Управител на деня е Луната. Цветът на деня е сребристосин. Минералът – александрит.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Проявете щедрост, за да окажете помощ на роднините си. Ще повлияете положително и на решение на лични финансови проблеми. Родените в Овен, Везни, Близнаци и Стрелец ще имат полза от свои стари познати. Може изгодно да купувате и продавате злато.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Целеустременост и желание да намерите компромис отличават този ден, особено за родените в Овен, Стрелец и Везни. Помислете отсега за предстоящите почивки или пътуване със семейството в края на годината, за да платите по-ниски цени, ако сте родени в Стрелец и Риби.

[ad id=“218001″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще са емоционално нестабилни, но притежаващи невероятен чар. Научете ги да контролират действията си. Ще са добри режисьори, кинооператори, драматични артисти.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Добре действат маските за почистване и стягане кожата на лицето. Позволена е електроепилацията и коламаската за жени. Мезотерапията е противопоказна.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи.

Автор:Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)