Лунен календар за днес

Луната преминава от Риби в Овен в 00.25 ч. Изгрява в 02.45 ч. Залязва в 14.50 ч. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 23-и в 24-и с изгрева й. Управител на деня е Венера. Цветът на деня е синият. Минерал –ахатът.

[ad id=“225664″]

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Завършете започнатата работа докрай, за да си спестите ядове, оказващи неблагоприятно въздействие върху здравето ви. Всички могат да оформят банкови и финансови документи и да подредят документацията си с изключение на родените в Риби.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Направете необходимите покупки за дома и семейството. Заредете с нужните лекарства домашната аптечка.

[ad id=“263680″]

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Умни, способни да планират бъдещето си, но срещащи трудности по отношение на неговата реализация. Научете ги да конкретизират действията си. Научете ги на физически труд. Ще са добри учени.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Забранено е фотоподмладяването. За лечение на кожата използвайте билкови отвари, които я успокояват. Включете в менюто харесвани от вас продукти, но без месо и месни произведения.

[ad id=“236993″]

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи.

Алена


image0 (9K)