Луната в знак Стрелец: Почистване и изхвърляне на всичко излишно!

Всяко занимание ще ви донесе удовлетворение!

В 18:40 ч Луната прави секстил с Юпитер. Благоприятно време за подобряване жизнените условия в семеен кръг, за зачатие също.

Днес могат да настъпят важни изменения на физическо равнище и в сферата на тънките планове. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници.
[ad id=“225664″]

Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно.

Да се внимава и с алкохола в големи количества.

Луната продължава да е е в огнения и подвижен знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък.

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.
[ad id=“225664″]

Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.
[ad id=“225664″]

9 лунен ден, който продължава от вчера до 15:21ч.

Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост.

В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии.

Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в себе си.

Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение.

На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност.
[ad id=“225664″]

10 лунен ден, който започва от 15:21ч и продължава до 16:13ч на следващия ден.

Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането.

В този ден сме обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ни ще бъде обезпечен.

Ако все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си.

Благоприятно време за любов, секс, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората като никога стават оригинални и независими, самоуверени.

В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела.
Хубав и успешен ден!

Ивелина Панчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)