Луната навлиза в знак Скорпион-бъдете във всичко благоразумни

Луната прави напрегнат аспект с Марс по обяд.

[ad id=“225664″]

Психиката ни става по-малко устойчива. Може да се прояви агресия, раздразнителност и нетърпимост към чуждите прояви и мнения. Нараства количеството на спорове и конфликти по незначителен повод. Отношенията с другия пол също стават напрегнати. Добре е да сте сдържани в проявите си. Понижава се ефективността на решителните действия. Могат да се появят нерешителност и колебания. През втората половина на деня тези влияния започват да отслабват.

Луната влиза в знак Скорпион от 04:14 часа и ще остане там до 13:13 часа на 22 юли. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене.

Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания. Бременните жени да се пазят от помятане.

[ad id=“263680″]

8 лунен ден продължава от предния ден до 14:25 часа на 20 юли. За предпочитане е да останете пасивни. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си по никакъв начин. Не бива да се гневите и да нервничите. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията, тъга, апатия.

Опитайте да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време.

9 лунен ден (започва в 14:25 часа на 20 юли до 15:28 часа на 21 юли). Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари, да не харчите, да не вземате и да не давате пари на заем. Постарайте се да не се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото – физически и ментално.

В отношенията е възможно да се появят конфликти. Не е подходящо за първа среща в този ден. На запознанства възникнали в този ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Съновиденията, които предстоят показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)