Луната е в знак Скорпион

Тъй като Луната е във воден знак, емоционалните реакции ще се засилят. Ще бъде добре, ако съумеете да се въздържате от буйни проявления на своите емоции, особено тези, които могат да доведат до негативни последици.

[ad id=“225664″]

 Доколкото в този период всички чувства се обострят, даже най-незначителното раздразнение може да премине в ярост. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Повишава се критичността на ума. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Луната ще се движи на празен ход от 13:43 до 21:00ч. След това преминава в знак Стрелец. Всички важни начинания да се отложат.

30 лунен ден започва от 06:57ч и продължава до 13:43ч – Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден. Той не продължава дълго, понякога е само часове, но се счита за пълноценен лунен ден. По възможност всичко, което правите в 30-ти лунен ден трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете го такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е било през лунния месец. За лошото изобщо не мислете.

[ad id=“255238″]

Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Новолуние в 13:43ч в знак Скорпион – по това време може да усетите неустойчивост в емоционалната сфера, безпокойство, нарастване на раздразнителността, затова се въздържайте от вземане на решения и сериозни контакти. Време за лунна диета. В продължение на 24 часа от започването на новолунието не трябва да се употребява никаква храна, а само течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако правите това редовно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете много добри резултати.

Сега се отслабва най-лесно и без странични ефекти. През това време организмът твърде активно извежда вредните вещества. Много са полезни билковите чайове и повече течности.

Предстоящите три дни не са добри за нищо, дни на “тъмната Луна”, организмът е най-отслабен. Не предприемайте нищо, което е важно за вас. Пазете се да не станете жертви на мошеничество, на измами и кражби. Обаче това, което се планира по новолуние, ще се реализира по-нататък.

1 лунен ден в 13:43ч до 07:55ч на следващия ден – Не е много ефективен ден както за индивидуална, така и за колективна работа. Времето е подходящо за уединение, самоанализ и оценка на миналите ни постъпки и за правене планове за бъдещето. Жизнените сили са отслабени, затова трябва да се избягва претоварване и да не се започват нови рисковани дела.

В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, но не за абстрактното, а за близкото през лунния месец. А за да не останат мечтите безплодни, мислените образи за бъдещето трябва да бъдат колкото може повече конкретни и подробни. Колкото можете повече реалистично и в максимална степен достоверно си представяйте бъдещето. Пред мисленият ви взор, желаните образи трябва да бъдат представени във всички нюанси и детайли. Колкото по-ярка е вашата фантазия, толкова по-добре.

Също много е важно да си представите бъдещето не като нещо, което е възможно, а като вече станало. Подобен магически прием са използвали маговете и жреците на древните култури и народите. Този метод позволява да се създаде в астрален план “енергиен отпечатък” на бъдещото събитие, създава се мислеформа на наближаващото събитие. При правилна визуализация събитието обезателно ще стане, дори да не съответства напълно на зададената форма. И така, главното в първия лунен ден е създаване на мислен скелет на бъдещият лунен месец. Създадена е енергийната матрица на предстоящите събития и се структурира пространството и времето в направление, което сте избрали.

Секс – от пълноценен секс по-добре се откажете. Организмът се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.

Подстрижките е по-добре сега да се избягват.
Източник:dunavmost.com


image0 (9K)