Луната е в знак Везни – днес е време за любов!

Луната e в знак Везни до 22:12ч. 

[ad id=“225664″]

Когато Луната в този знак носи добро и радостно настроение. Прави хората по-контактни и общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се интересът към противоположния пол, емоционалността, изостря се чувството за справедливост и в същото време може да се появи нерешителност в поведението.

В такъв ден човек става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Здравето ще зависи от хармонията на околната среда. Да не се претоварват бъбреците, защото сега са уязвими. Добре е да им се дава Рейки. Пийте по-малко течности.

[ad id=“263680″]

Когато Луната преминава през въздушен знак, една изискана вана може да подейства особено възбуждащо. Сложете в банята жълта светлина и капнете във водата няколко капки масло бергамот, хвойна или лимон. На такава вана специалистите смятат, че подхожда музикален съпровод с нежните звуци на Шопен или Верди. Споделете този магически момент с любимия човек.

Луната се движи на празен ход от 04:35ч до 22:12ч. Добре е да не правите покупки. Малко шансове ще имате да купите това, което ви е нужно, по-скоро ще се окаже безполезна вещ. Не вземайте и не давайте пари назаем. Не рискувайте пари. Не оформяйте кредити. Не подписвайте документи, договори. Не вземайте важни решения. Не се обръщайте към съда. Не тръгвайте на пътуване. Не регистрирайте брак.  Не рискувайте здравето си, не пренебрегвайте техническата безопасност. Не изяснявайте отношения.

[ad id=“236993″]

Луната преминава в знак Скорпион в 22:12ч, където ще остане до 07:30ч на 25 юни.

9 лунен ден (продължава от предния ден до 15:30ч на 22 юни) Добро време за решение на всекидневни проблеми. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки.

В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Нежелателно е всяко напрежение. Конфликтите могат да възникнат от нищото, затова е препоръчително да се избягват такива, особено с непознати хора. В този ден лесно можете да бъдете привлечени към всяка авантюра.

[ad id=“236999″]

Общуването трябва да е ограничено, да се контролират емоциите и да бъдете внимателни към постъпващи предложения. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

9 лунния ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли. Много е хубаво да почистите информационното поле на дома си в този ден. Той носи голяма енергия и следователно знанието и прилагането на защитни практики придобиват особено значение сега.

[ad id=“237001″]

10 лунен ден (започва от 15:30ч на 22 юни продължава до 16:33ч на 23 юни) Денят е неразривно свързан със семейните връзки, с родствените отношения. Всичко, което е свързано със семейството, днес е успешно. Можете да посетите роднини, да организирате семейно събиране и така нататък. Семейните хора преживяват този ден благоприятно, но за самотните хора е трудно време. При тях се засилва чувството на безпокойство и копнеж.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Подстригване се препоръчва само до 15:30ч
dunavmost.com


image0 (9K)