Луната е в Дева: Не планирайте нищо, което изисква силно напрежение

Луната е в знак Дева до 17:39ч на 31 май 

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци.

Най-доброто време за основно почистване на дома. Подходящо за козметични процедури.Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Не бива да се правят операции на органите на коремната кухина.

Продължава 8 лунен ден до 13:17ч на 30 май (от 12:05ч на 29 май)

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи решения.  Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Благоприятно за занимания с интелектуален труд и благотворителна дейност.

Работа: по-добре е да отложите финансови операции. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни.

Доминиращ 9 лунен ден от 13:17ч на 30 май до 14:30ч на 31 май

Съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе. Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Не трябва нищо да се планира и да не се започват нови дела. Откажете се от важни срещи и големи покупки.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са полезни.

Секс – В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, да се пазят от изнасилване, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

11 слънчев ден – Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Хубаво е да се занимавате с творчество, рисуване, поезия, музика. Опитайте се да общувате лесно, да правите радостни изненади на другите. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Времето, което отделите за занимания с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.


image0 (9K)