Лукарски атакува: Сценаристите на боя на НС на СДС са от ДСБ!

„Не съм се женил за СДС, нито ми е идея фикс, но няма да се откажа“, заяви той

[ad id=“225664″]

„Съжалявам и се извинявам на всички седесари за вчерашната случка, но не мога да се извиня от името на сценаристите. Този сценарий е за сбиването на СДС и за края му, който с доста сериозен агентурен почерк е съставен извън полето на партията и обслужва чужди интереси“, заяви председателят на СДС Божидар Лукарски пред бТВ във връзка с вчерашния скандал на заседанието на Националния съвет на СДС по обяд.

„Благодарение на този скандал дебатът за бъдещето с патриотични и консервативни организации не беше проведен, явно има политически сили, които се страхуват от линията, която аз прокарвам. Видях и сутрешната изява на Радан Кънев. Явно някои хора сериозно са уплашени от потенциалната сила на един хипотетичен съюз“, коментира още Божидар Лукарски.

[ad id=“263680″]

„Чак такъв цирк не очаквахме, вътре в залата имаше сериозна агитка от роми, които освиркваха и викаха по знак, те не са членове на СДС, един от присъстващите е известен кръчмар, бащата на Георги Пилев. Господата от превратаджийския екип вървяха едно към едно по план. Явно очакванията ни не са били без аргумент, на заседанието нямаше мутри, а охранителни екипи“, обясни Лукарски присъствието на хора, които не са членове на партията.

[ad id=“238430″]

„СДС има достатъчно потенциал, аз нито съм се женил за тази партия, нито ми е идея фикс, допуснал съм достатъчно грешки, но съм сигурен, че този подход със сценарии на кукловоди не е правилен. Да не очакват да се откажа обаче. Надявам се, че не съм последният председател на СДС“, завърши Лукарски.


image0 (9K)