„Ловецът на бежанци“ Динко заплаши брутално журналистка

Във видеото, качено на страницата „Лютинка Бори Мрака“ във Фейсбук, Кристи влиза в ролята на „новата приятелка“ на Динко, която обяснява, че Динко никога не би бил жена без причина, а оплакванията на предишната му приятелка са неоснователни.

Приятелката на Динко Десислава подаде жалба в полицията през април за това, че е бита от Вълев. Жалбата е подадена от болницата в Бургас. Жената първоначално казала, че е получила нараняванията, падайки по стълбите. По-късно обаче се обадила в полицията и съобщила, че всъщност е била бита.

Tогава Динко отрече да е бил Десислава.

„Не съм удрял никого. Не съм я виждал от месеци. Тя отдавна не ми е приятелка, аз имам друга приятелка“, каза той.

[ad id=“238430″]

По този повод Татяна Кристи заснема видеото, което е качено във Фейсбук на 20 април.

Вероятно Динко го е видял доста по-късно, защото е отправил заплахите на 12 юни чрез гласово съобщение във Фейсбук.

Кристи публикува записа днес. В него Динко заплашва, че ако реши, ще ѝ направи живота черен.

[ad id=“237001″]

„Майка ти ще е*ба в гъза, да знаеш, умряло куче. Как пускаш такива клипове, ма? Ненормална ли си, к’ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм някакъв травестит, да не съм педерас, да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Съобразявай се малко, защото ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти гърбава да е*ба грозна. Боклук“, казва Динко.

Можете да чуете записа Тук.

„Понеже става въпрос на Мутроландия нека и аз да добавя една заплаха отправена към мен на лични от Динко (известен още като „национален герой“ по Бойково време.) Въпросното нещо ми обяснява, че ще ми направи живота черен в този мил звуков файл. Дали някой орган ще се самосезира…хм…. вземам пуканките и гледам…“, написа Кристи на страницата си във Фейсбук по повод заплахата на Динко.

Кристи посочва пред ОffNews, че се надява органите да се самосезират по въпроса и допълни, че ще уведоми американското посолство в София за случилото се.

„Очаквам органите да се самосезират, без дори да подавам жалба в полицията, защото този човек е публична личност, с редица криминални прояви. Този човек отправя заплахи за саморазправа, първо, на журналист в мое лице, второ, на американски гражданин. Смятам да уведомя американското посолство в София за отправена към мен заплаха и смятам да заведа дело срещу въпросното лице“, посочи тя.

Ето и клипа на Татяна Кристи за „новата приятелка на Динко“.


image0 (9K)