Лихвари вземат апартамента на Рачков, водещият лекува нервите си с алкохол

Големи ядове и неволи бере Димитър Рачков в последно време. Лихвари тормозят актьора, след като брат му Петър отново се проявил с криминални изцепки. Близки до семейството на актьора споделят, че освен с крупни суми, той е изгорял и с цял апартамент.

[ad id=“225664″]

Братът на шоузвездата бил сериозно задлъжнял на бургаски лихвари. Само месечните му лихви възлизат на близо 8 000 лева, а главницата на заема била 100 бона. Тъй като актьорът не успял да погаси всички задължения, въпреки че претопил част от тях, се наложило да се раздели и с едно от семейните жилища, обитавано от брат му Петър.

Освен дълговете, водещият на „Като две капки вода” плащал и хонорарите на мастити адвокати, които се борят да изчистят тъмното досие на брат му. За последно Митко се бръкнал надълбоко преди по-малко от месец, когато му станало ясно, че роднината му е бил арестуван след акция в дома си в бургаския квартал „Възраждане”.

[ad id=“263680″]

При претърсването разследващите иззели общо 6 съмнителни обекта, сред които и голям буркан с прах. Въпреки твърденията му, че това са сушени билки и хранителни добавки, изследванията показали, че става дума за метамфетамин. И в момента той е пуснат от ареста, но от Окръжна прокуратура умували дали да му повдигнат обвинение само за притежание на наркотици или и за разпространение.

[ad id=“263680″]

В рамките на последната година това е третата криминална проява на Петър Рачков, който по-рано бе хванат в подвижна нарколаборатория. А после бе изловен и да кара без шофьорска книжка. За второто провините бургазлията се размина само с минимална глоба, тъй като съдът го призна за социално слаб. Истината обаче е, че благодарение на известния си брат, Петър отървал затвора.

Димитър Рачков пък много тежко преживял разочарованието от брат си. Той още преживява раздялата с Мария Игнатова, а хора от екипа на „Капките” разкриват, че Митко често лекувал нервите си и лошото настроение с алкохол и често можел да бъде засечен да се черпи с мъжка компания из чалготеките в Студентски град.

http://BNews.bg


image0 (9K)