Лиляна Павлова за Елена Йончева: „Ние не се кандидатираме за женската кечлига…“

Европа е на кръстопът, ние доказахме и чрез председателството на Съвета на ЕС, че имаме какво да дадем на континента. Евроизборите са важни, защото България е Европа. Ние бяхме столицата на Европа само допреди няколко месеца, заяви Павлова по БНТ.
БСП като основна опозиция има силно антиевропейска листа. По-голямата част от тази листа не познават европейските институции, те опитват да захлупят евродебата с вътрешни проблеми, каза още тя.
В коментар, че Елена Йончева е първа в листата на БСП, Павлова, заяви, че в Европа не ни трябва някой, който ще опетнява образа на България. „Ние не се кандидатираме за женската кечлига, кандидатираме се да отстояваме интересите си достойно и професионално, с ясните мотиви, модели и данни“, каза още тя.
„Това е голямата разлика с БСП – слон в стъкларски магазин или някой, който да защити България. За първи път през 2018 г. колкото хора са напуснали България, толкова са се и върнали. Това е нещото, към което се стремим“, посочи Павлова.
В коментар на „Апаратаментгейт“ тя заяви, че в ГЕРБ веднага се дават оставки. Това е разликата между ГЕРБ и останалите. Оставки се подават веднага – само на подозрение, още преди да е започнала проверката – в името на това да се прочисти системата.


image0 (9K)