Лили Павлова разходи мощна осанка на скъпи червени токчета в Стара Загора (СНИМКИ)

Министърът за българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г. Лиляна Павлова откри изложба в градската градина на Стара Загора, като част от абсолютно безсмислената кампания по популяризиране на европредседателството, за което правителството на Бойко Борисов е планирало да похарчи близо 300 млн. лева. Павлова каза няколко високопарни слова, в които всяка трета дума беше „г-н Борисов“. Също така обяви колко зареждаща е за нея срещата със старозагорската младеж, без да ѝ прави впечатление, че млади хора въобще липсваха. Около нея отегчено блуждаеха единствено официалните лица на ГЕРБ, а евродепутатката Ева Майдел (някога Паунова) я следваше с празен и безучастен поглед.

[ad id=“225664″]

Тъй като абсолютно всички присъстващи бяха напълно наясно с безсмислието на цялото събитие, организирано по стар комсомолски обичай, рехавата публика насочи вниманието си към единственото, което наистина правеше впечатление – изключително скъпото облекло на министър Павлова. Тя бе облякла особено неподходящ за отново наедрялото си тяло чернобял костюм на едри карета, който за нейно съжаление силно подчертаваше точно това, което тя най-много би желала да скрие. Публиката видя и една от прословутите чанти на Павлова, за които се говори, че са с цената на малък автомобил. Услужлива жена от антуража ѝ пое отговорността по съхранението ѝ, за да може любимата министърка на Бойко Борисов да ръкомаха спокойно.

Без червената ѝ чанта, обаче, шикозните ѝ обувки с червени токчета не се връзваха с останалите ѝ дрехи и аксесоари и безусловно доказваха, че липсата на вкус може да опропасти външния вид на всяка жена – независимо колко пари на данъкоплатеца е похарчила.

младежи

Част от ентусиазираната старозагорска младеж

лиляна павлова3 лиляна павлова2 лиляна павлова

[ad id=“255238″]


image0 (9K)