Лили Иванова повече от откровена и с нов проект навръх рождения си ден

Преди дни, навръх рождения си ден, примата на родната поп музика Лили Иванова изненада с  откровения и с новината, че работи по нов проект, който дълго ще се коментира в публичното пространство.

„Аз дойдох и знаех защо съм тук, за да бъда това, което съм днес. Аз съм преживяла много неща, които биха могли да смачкат някого. Не успяха! Мога да разкажа много неща в живота ми. Какво ще постигна с това? Нищо не е могло да ме откаже“, това казва голямата ни певица във филма-анкета „Тайната снимка“, продуциран от нея, чиято премиера ще бъде веднага след края на извънредното положение.

Режисьор на лентата е Мартин Карбовски, а откъси от филма бяха излъчени миналата събота в предаването му „Карбовски: Втори план“. Става ясно, че във филма взимат участие и 10 журналисти от няколко медии, които Лили Иванова покани в началото на тази година, за да ѝ зададат въпроси и да си направят с нея една историческа снимка пред обектива на фотографа Костадин Кръстев – Коко.

„Аз съм разчитала само на себе си. На никой друг. Като съм дошла тук никой не ми е помогнал, всички са ме смачквали, искали са да ме охулят, всички до един. И в бранша. Абсолютно всички“, разкрива още естрадната прима, но без да навлиза в повече подробности.

„Трябва да имам много сили, за да издържа всичко това, което става на сцената и да го предложа на публиката ми, както трябва. Аз си поставям цел, посока, гоня всичко това и гледам да го постигна. Но преценявам дали имам сили за това, дали мога. Не смятам, че съм най-великата, не смятам, че правя всичко перфектно. Аз много се стремя. Преди да изляза на сцената искам всичко да е перфектно. Това съм аз. Искам всичко да бъде идеално“, споделя певицата.

Аз не очаквам никога от никого нищо. Аз искам да покажа. Който го оцени, оцени. Няма да бъда единствената в света, която няма да бъде оценена. Аз затова записвам непрекъснато, правя нови песни, защото искам да оставя това за поколението“, разкрива още изпълнителката, която не за първи път признава:

„Аз съм работохолик. Мога непрекъснато да пътувам. Засега, да чукна на дърво, не се изморявам. Аз пътувам, защото трябва да имам контакт с моята публика, която да отсее плявата от житото. Аз пея на живо. Музикантите ми свирят на живо. И всичко е живо, няма бутафория, няма измама. Аз никога не съм си служила с измама, защото мразя лъжата и заставам абсолютно зад тази честност в моята професия“.

„Искам да знам какво мога да направя утре. Това което е било вчера го знаем. Не мога да направя същото, защото то е доста по-ниско качество от това, което съм днес“, добавя още Лили Иванова и пояснява, че „Мъжете винаги са били под моята сянка. Не бих казала, че са ме наранявали. Аз съм силен характер“.

„Никога в живота си не съм се чувствала самотна или сама. Самотата ме зарежда. Луда ли съм, каква съм“, продължава с откровенията голямата певица. На въпрос какво иска да кажат за нея след 100 години, Лили Иванова отговаря, че не иска да оценява себе си. Но добавя: „Любовта е всичко. Без любов човек не може да живее. Аз имам любов в себе си към моята работа, към музиката, към текста. Това е нещото, което ме поддържа. Бог е любов. Бог отворя всяка врата. Тя е всичко“.


image0 (9K)