Лидерът на „Подкрепа“: Толкова компетентен социален министър отдавна не сме имали

„Темата е изключително чувствителна. Всеки човек с увреждане си мисли, че той е най-чувствителен и неговият проблем е най-голям“, коментира президентът на КТ „Подкрепа“

[ad id=“225664″]

„Бях изненадан от оставката на Бисер Петков. Ако говорим сериозно на поста в това министерство отдавна не е имало толкова компетентен човек. Той познава технологията на дейността си и знае, че над половината работа се върши в НОИ”, каза по Канал 3 президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.

„Нормално би било да има един закон за хората с увреждания. Не знам защо този дебат не беше центриран по-рано. Със сигурност има проблем. Никой няма да оспори тезата, че каквото и да се говори, става дума за пари. Става дума и за това, че хора, които застават зад това, си правят сметка един ден да ги разпределят тези средства”, категоричен беше той.

[ad id=“263680″]

„Темата е изключително чувствителна. Всеки човек с увреждане си мисли, че той е най-чувствителен и неговият проблем е най-голям, а няма как и не е редно да ги убеждаваме в обратното”, каза още Манолов.


image0 (9K)