Лидерът на БСП: Драгомир Стойнев със своя опит в икономиката и енергетиката ще работи за запазване на спокойствието и работните места в региона на Стара Загора

„Драго, Стара Загора те очаква!“. С тези думи лидерът на БСП Корнелия Нинова се обърна към Драгомир Стойнев. Той е водач на листата с кандидати за депутати на Коалиция „БСП за България“ за региона на Стара Загора.

„ДрStoinev Mini Marica Iztokагомир Стойнев със своя опит в икономиката и енергетиката ще работи за запазване на спокойствието и работните места в този изключително важен регион“. Това обяви Нинова по време на откриването на предизборната кампания на БСП вчера в София.

На парламентарните избори през 2014 година Стойнев беше избран за депутат от Старозагорско – 27 многомандатен избирателен район (МИР ).

Преди това той беше министър на икономиката и енергетиката. Управлението му се помни в региона на Стара Загора с мерките, които взе за оздравяване на държавния комплекс „Марица Изток”. Ето част от неговите решения – на два пъти беше увеличена цената на въглищата и бяха реализирани проекти за технологично обновяване на добива.


image0 (9K)