Лененото семе изхвърля токсините и топи целулита, но преди всичко ще изглеждате добре

Тази напитка влияе на организма вш като помага и за поддържане на желаното телесно тегло и чудесно действа на кожата.

Семената от лен съдържат безброй полезни вещества, в които са включени витамини, минерали, омега-3 мастни киселини и фибри, които нормализират работата на червата. Лененото семе има силата да изхвърли токсините от организма, да нормализира обмяната на веществата, да почиства червата, да намали нивото на кръвната захар и да регулира апетита.

Тази напитка е препоръчвана от много диетолози, а също така е лековита и изключително полезна за хора, които страдат от гастрит, язва на стомаха, хроничен запек и хемороиди. Помага и за лечение на цистит и пиелонефрит.

Напитката трябва да се подготви един ден по-рано. Преди лягане залейте 3 супени лъжици ленено семе с един литър вряла вода и оставете да престои една нощ. Най-добре е да използвате термос, но ако нямате можете да използвате тенджера с капак.

Сутрин прецедете. Би трябвало да получите малко гъста, желатинеста смес. Напитката винаги се подготвя вечер, за да бъдат свежа сутринта, затова не правете запаси.

Начин на употреба:

Приемайте напитката 3 до 4 пъти през деня по 150 мл половин час преди хранене.

Напитката от ленено семе се консумира 10 дни, след което следва пауза от 10 дни и отново се повтаря, до постигането на желания резултат. По този начин ще регулирате теглото, а най-важното, ще отслабнете здравословно и сигурно.

Ефектите са индивидуални, но за да се намали теглото са необходими 3-5 такива процедури. Тази напитка може да се приема като закуска и вечеря, а за по-добър вкус можете да подслади с мед.

С редовна консумация ще забележите положителни промени на кожата, която ще стане здрава, стегната и еластична. С този еликсир, през отслабването, кожата няма да се отпусне, а напротив, дори ще разтопи мастните натрупвания на целулита.

Източник:BGNOW.EU


image0 (9K)