Лекари във ВМА се борят за живота на Иван Ласкин

„Преодолявал е какво ли не, ще се справи и този път“, вярват близките на актьора.

Лекари във ВМА се борят за живота на актьора , съобщиха източници от обкръжението на актьора. В момента той е настанен в реанимацията, като състоянието му е критично, предаде Dir.bg.

„Да, Иван Ласкин е приет във Военномедицинска академия, но повече информация не може да бъде дадена“, коментира говорителят на лечебното заведение Соня Колчакова. Тя отказва категорично да даде подробности за неговото състояние.

Неофициалната информация на Dir.bg сочи, че 48-годишният Иван Ласкин е постъпил преди дни във ВМА заради влошаване на здравословния проблем, заради който преди време лежа в столичната Втора градска болница.

Иван тъpпи  yжаcни, нечовешки болки, разказва негов колега, който помолил за консултация лекарите от спешната болница.

Прогнозата  им не била оптимистична. Алекс потърсила и други мнения на специалисти, надявала се, че ако го преместят в частна клиника, ще получи облекчение.

Иван Ласкин има сериозен проблем с черния дроб и видът му бил неузнаваем. Нито лекари, нито пациенти разпознавали симпатичното момче от „Васко Да Гама от село Рупча”

Въпреки тежкото състояние, той е контактен и е запазил присъствие на духа.

„Иван е силен, преодолявал е какво ли не, сигурни сме, че ще се справи и този път“, коментираха с надежда пред Dir.bg хора от културните среди, които са запознати със здравословния проблем на Ласкин.


image0 (9K)